Addictive Typing Lessons - Non-English use

Addictive Typing Lessons only has lessons in English.
For Non-English languages, do the following:
1. Edit the words file. Paste in words from your language.  
2. Create a lesson of words.
 Include the alphabet of your language.
3. Create a lesson from a story. Paste in a story or song lyrics in your language.

There is only one words file.
The words file is the source for the original lessons and created words lessons.
It does not affect characters lessons or story lessons you create.
You can type in or paste in words from any language.    

The symbols and numbers in the original collection
! @ # $ % ^ & * ( ) _ + - = { } < > : ~ `| [ ] 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99

wictionary word frequency lists

Français 100    1000    10000    les mots Français les plus utilisés  

Deutsch 100   1000   10000     2000 die verwendeten Deutschen Wörter             schreibuebungen im browser

Nederlands 100 1000  10000   3,463    de meest gebruikteNederlandse woorden (common dutch words)

Svenska  top 2000 Swedish Wikipedia words

Portuguęs(do Brasil)                http://www.lexiteria.com/word_frequency/portuguese_br_word_frequency_list.html
ŕ é ao as da de do em eu já me na no os ou se só um us ŕs ano aos art até bem can com das dia diz dos ela ele era faz foi lei mas mil męs nem nos năo por que rio sem ser seu sua sul săo tem ter tęm uma vai vez além anos após cada casa caso como deve dias dois duas eles essa esse esta este está hoje isso jogo long mais nada nova novo onde para país pela pelo pode qual quem real seja será seus suas todo tręs tudo vida vocę agora ainda antes assim banco cerca desde disse entre estăo fazer final folha foram forma grupo local maior menos mesmo muito mundo ontem outra outro parte pelos plano podem pouco sendo sobre tempo tinha todos acordo alguns apenas cidade contra depois endure equipe estado estava grande melhor número outros partir porque preços página quando quatro semana sempre também afirmou durante empresa esporte exemplo governo mercado milhőes pessoas polícia segundo sistema dinheiro editoria empresas especial nacional primeira primeiro processo programa qualquer trabalho candidato cotidiano brasileira presidente reportagem

Polski                        http://korpus.pwn.pl/stslow_en.php   
a i o r u w z bo by co do go im ja je ją ma mi mu my na no od on po są ta te to tu ty tę we za ze że aby ale ani bez być był cel coś czy dać dla dom dwa gdy ich iść jak jej już kto lat lub mam móc mój nad nic nie nim niż oko ona one oni pan pod raz rok sam się tak tam tej ten też tym wie albo beze była było były będą cały czas czym dane duży inne inny jaki jako jego jest kraj lecz mają mamy mało mały miał mieć mnie mogą może mógł mówi nade nasz nich niej nowy ogół oraz pani pode prac przy roku ruch ręka sama samo sobą stan stać swój taka taki taką tego trzy tych wiek wiem więc woda wraz znać żeby chyba czasu czego czyli część dobry droga drugi dzień forma formą gdzie grupa jakiś jeden jedna jedną jeśli każdy kiedy kilka która które który którą ludzi miała można mówić mówię mówił nawet niego okres osoba pewny potem praca prace pracy pracę prawo przed przez robić rzecz różny samym sobie stary swoje swoją słowo takie takim także teraz tylko uwaga ważny wiele wiesz wtedy świat żaden życie bardzo będzie chcieć chwila czasie często dobrze innych innymi jednak jednej jednym jestem jeżeli koniec której którym którzy latach ludzie miasto między musieć myśleć mówiąc należy pewien polska polski przede siebie sposób sprawa strona swoich system sztuka takich takiej trzeba wielki więcej wysoki własny zacząć zawsze ziemia zmiana zostać zrobić środek badanie chodzić dlatego dziecko istnieć jednego jeszcze kobieta którego których miejsce należeć ostatni państwo problem również skrótem spójnik takiego wartość warunek widzieć wszyscy właśnie znaczyć znaleźć związek bardziej człowiek homonimy pierwszy powinien przecież przykład stanowić sytuacja wiedzieć wszystek wszystko człowieka działanie natomiast prowadzić przypadek społeczny wszystkie wszystkim informacja powiedzieć przysłówek wszystkich najbardziej

Čeština               http://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Frequency_lists/Czech
a aby akce aktivita ale alespoň americký ani ano armáda asi aspoň auto autor avšak ačkoliv ať až b banka barva bez bezpečný blízko blízký bod bohatý boj bratr britský brzy brát budova buď bydlet byt bát bílý být bývalý bývat během běžný bůh celkový celý cena centrum cesta chlapec chodit chovat chování chtít chvíle chyba chápat cizí co což cíl cítit daleko další daný datum daň dcera de den deset divadlo divák dlouho dlouhý dnes dnešní do doba dobrý dobře docela docházet dodat dojít dokonce doktor dokud dokázat dolar doma domácí domů dopis doprava dopravní dost dostat dostávat dosud dosáhnout doufat dovolit dovést druh druhý držet duch duše dva dvacet dveře dále dát dávat díky dílo dít dítě dívat dívka dělat důležitý dům důsledek důvod ekonomický energie evropský existovat film finanční firma fond forma fotografie francouzský funkce g historický historie hlas hlava hlavní hlavně hledat hledisko hluboký hned hodina hodiny hodit hodnota hodně hora hospodářský host hotel hovořit hra hranice hrát hráč hudba hvězda i informace jak jako jaký jakýkoliv jakýsi jasný jazyk jeden jediný jednat jednoduchý jednotka jednotlivý jednou jednání jeho jen jenom jenž jenže jestli jestliže jet jezdit ještě jinak jiný jistý jistě již jmenovat jméno já jídlo jít k kam kancelář každý kde kdo kdy kdyby kdysi když klub kluk kniha kolem kolik kolo komise konec konečný konečně konkrétní kontrola koruna kostel koupit kousek kraj krev krok kromě král krásný krátký který kultura kulturní kus kvalita kvůli kámen kůň l les letos letošní ležet li lidský list loď lze láska látka lékař líbit m majetek majitel malý maminka manžel manželka maso materiál matka metoda metr mezi mezinárodní miliarda milión milovat mimo ministerstvo ministr minulost minulý minuta mistr mladý mluvit mluvčí mnohem mnoho mnohý množství moc moci model moderní most moře možnost možná možný mrtvý muset muzeum muž myslet myslit myšlenka málo míra místnost místní místo mít měnit město městský měsíc můj na nabídka nabízet nad naděje najednou najít nakonec naopak napadnout naprosto napsat například navíc ne nebo neboť nechat neděle nejen nemocnice než nic nikdo nikdy nikoliv no noc noha nový nutný nyní náklad náměstí národní následující nástroj návrh návštěva název názor nést nízký něco nějak nějaký někde někdo někdy několik některý německý o oba obchod obchodní období obec objekt objevit oblast obličej obraz obrovský obrátit obrázek obsah obsahovat obvykle obyvatel občan občas ochrana od odejít odmítnout odpovídat odpovědět odpověď okamžik okamžitě okno oko okolí on onen opatření opravdu opustit opět organizace orgán osm osoba osobní ostatní ostrov osud otec otevřený otevřít otázka ovšem očekávat pak pan paní papír paragraf patřit peníze pes platit plný plocha plán po pochopit pocit pod podat podařit podle podmínka podnik podoba podobný podobně podpora podstata podíl podívat pohled pohyb pohybovat pokoj pokračovat pokud pokus pokusit pole policejní policie policista politický politika polovina položit pomalu pomoc pomoci pomáhat poprvé poslat poslední postava postavit postel postup postupně potom potvrdit poté potřeba potřebovat pouhý pouze použít používat považovat povinnost pozdě poznat pozornost počet počátek počítat počítač pořád pořádek požadavek pracovat pracovní pracovník pravda pravidlo pravý pražský prezident pro problém procento proces prodej program prohlásit projekt projít prosit prostor prostě prostředek prostředí proti proto protože proud provoz provést proč prst prvek první práce právní právo právě prý průběh psát ptát pustit pán pár pět přece před především předmět předpokládat předseda představa představit představovat předtím přes přesně přestat přesto přestože přesvědčit při přicházet přidat přijet přijmout přijít přinést připadat připomínat připravit přitom přát příběh příjem příjemný příklad příležitost příliš přímo přímý případ příprava příroda přístup přítel příčina příští půda půl působit původní rada radost raději rameno republika riziko rodina rodič rok role rovněž rozdíl rozhodnout rozhodnutí rozhodně rozhovor rozumět rozvoj ruka ruský rychle rychlost rychlý rád rámec ráno růst různý s samotný samozřejmě samý schopnost schopný scéna se sedm sedět sem sen sestra sice silnice silný situace skončit skoro skupina skutečnost skutečný skutečně slavný sledovat sloužit slovo slunce služba slyšet smlouva smrt smysl směr smět snad snaha snažit sociální soud soukromý soutěž souvislost současný součást spojený společenský společnost společný spolu spolupráce spousta správa správný spát spíše srdce stanice starý stav stavba stavební stačit stejný stejně sto století strach strana stroj strom struktura stránka student stupeň stále stát státní stávat stěna střední stůl svatý svoboda svět světlo světový svůj syn systém sám síla síť tady tak takhle takový takzvaný také takže tam technický technika technologie tedy tehdy telefon televize ten tenhle tento teprve text teď tisíc tlak tolik totiž trenér trh trochu trvat tvar tvořit tvrdit tvář tvůj ty typ téma téměř týden týkat tým tělo těžký třeba třetí tři třída u událost udělat ukazovat ukázat ulice umožňovat umění umět unie určitý určitě uvedený uvidět uvádět uvést uvědomit učit už v vedení vedle vedoucí velice velký velmi večer veřejnost veřejný veškerý vhodný vidět vlas vlastní vlastně vliv vloni vláda vnitřní voda vojenský voják volba volný vracet vrstva vrátit vstoupit vstup vybrat vycházet vydat vyhrát vyjít vypadat vysoko vysoký vysvětlit vytvořit vytvářet využít využívat vzduch vzhledem vzniknout vzpomínat vztah vzít válka vést víno výkon výraz výroba výrobek výsledek výstava vývoj význam významný výše včera včetně věc vědět věk věnovat většina většinou věřit však všechen všimnout vůbec vůz vůči vždy vždycky vždyť z za zabít zahrada zahraniční zajistit zajímat zajímavý založit zaměstnanec zaplatit zapomenout zase zastavit zatím zatímco začátek začínat začít zařízení zboží zbraň zbytek zcela zda zde zdroj zdát zejména zelený země zemřít zeptat zeď zhruba zjistit zkušenost zlatý zmizet změna změnit znamenat znovu známý znát znít zpráva zpátky způsob způsobit zrovna ztratit ztráta zvláštní zvíře záda zájem zákazník základ základní zákon záležitost západní zápas zároveň zástupce závod závěr září získat zřejmě zůstat zůstávat údaj úkol úplně úroveň úspěch úspěšný ústa útok území úřad ČR Český čas často čekat čelo černý červený český či činnost čistý člen člověk článek čtyři část číslo číst řada ředitel řeka řeč řešení řidič řád říci říkat řízení šance šest široký škoda škola špatný špatně štěstí šéf šťastný že žena život životní živý žádný žák žít

Magyar
(a leggyakoribb magyar szavak)  1,000 Hungarian words, edited from : mokk.bme.hu/resources/webcorpus
a az és hogy is nem egy meg de csak vagy van volt már ha kell még el ez mint azt ki akkor sem lehet be mert s minden olyan szerint új pedig ezt így után úgy nagy jó fel majd két nagyon aki most több lesz itt én magyar ami első között amely hanem mi nincs más illetve alatt egyik volna amit arra ilyen azonban le sok való által amikor ne számára valamint azért akik saját jól ember ahol ott annak vagyok mindig miatt mellett kis -e alapján lenne e ő mit vannak előtt egész át nélkül lett ezért év igen másik stb. teljes néhány során rá ma hiszen milyen mely mind valami viszont áll tehát inkább legyen tudom amelyek éves ezek adott nagyobb például szükséges együtt azok akár tovább ennek nekem megfelelő őket szó se Ft elég hozzá erre neki ezzel következő esetén mivel ezen belül éppen közül fontos jobb benne esetben talán különböző program te voltak fog teljesen pl. maga rendszer egyes található vele ebben kellett második túl egyre arról valaki óta emberek egyéb ahogy semmi tudja azzal ugyanis került ellen mondta miért aztán című kicsit módon vissza bár világ abban legnagyobb legalább mindenki jelent újra persze részt tud kívül eddig össze keresztül biztos utolsó isten idő azon kerül szinte egyetlen dolog szép mikor mégis érdekében felé mai szemben sokkal jog hogyan összes gazdasági ide nemzetközi szerintem míg további képes szakmai legjobb amelyet általában újabb évi szóló kellene hosszú kapcsolatban helyi jobban politikai kapcsolatos régi László cég szabad egyszer része azokat emberi teszi készült számos közös sikerült rossz közben hasonló lévő hazai törvény történt segítségével száma élet István kapott igaz mindent esetleg külön oldal bizonyos végén Budapest történő elő amerikai jelentős angol évben vonatkozó álló elsősorban ország jelenleg többi alá európai vagyunk János négy szükség természetesen éve évek hát film melyek ám azaz megy magas elmúlt lehetséges pár sőt amelynek szintén általános ad csupán igazán német esetében mintha később igazi először nemcsak ahhoz ellenére korábban fél október közötti sokat jelenti város belső fő regisztrált ismét kb. társadalmi harmadik pont egyébként fenntartva kérdés kormány Péter kisebb tényleg eredeti addig helyen annyira lehetőség oldalon munka voltam óra hol helyett valóban érdemes soha vált senki tenni rövid melyet hiszem mondja lehetett megfelelően lehetőséget létre lenni jött valamit férfi mintegy ezeket tett közel egyszerű hét egészen sor Magyarországon Magyarország ők korábbi utóbbi adatok nő út Linux gyakran követően kép nehéz ugyan rajta venni meghatározott akar József lehetővé tagja hat tudok melynek este felhasználó működik bele róla jön lehetne élő jelen ill. végre különösen magam közé képest sajnos felhasználók körül megjelent többet fiatal nemzeti vezető akinek neve ismert napon szól tartozik jár forint vagyis történik érdekes e-mail előző Ferenc célja oda megint elején személyes továbbá tudjuk előre alkalommal Internet végül szervezet játék évvel amíg állami komoly természetes semmit fogja hatalmas őt folyamatosan jelenlegi legfontosabb időben nekünk úr egy-egy véleményed külföldi pontosan attól látható van területén tűnik sokan született neked ehhez részére speciális csapat öt helyzet keretében néha jogi tart maradt vett baj rendelkezik tette tartott hivatalos marad elnöke írta kevés idén tartja napja egyáltalán minél azonos részben egyszerűen szeretnék alkalmas szerinti egyéni szent perc erről alig db azonnal jövő legtöbb szinten ideje rendelkező betű tudományos nekik amelyben használt országos figyelembe gyors külső eladó gyorsan pontos továbbra erős elé CD lesznek válik években mondani láttam Gábor iskola annyi tartalmazza mindenkinek egyaránt legújabb gondolom kedves megyei ingyenes Sándor mar tartalmaz tudják állt főleg vélemény hagyományos tartozó adni jut csoport említett úton részét él dr. könyv kulturális helyet annyit ebből alábbi ért kap fekete mondjuk akit probléma üzleti nevű mértékben napi név tesz egyet személy utána ment könnyen szervezetek szívesen valamilyen oka ön kizárólag György sincs fórum munkát írd Nagy egyedül EU választ engem működő jutott tudni ugyanakkor francia adja számú végzett Jézus mire belőle pénzügyi magyarországi tudtam társadalom szeptember na sokszor tíz szociális mások információk rendkívül látszik központi épp állandó modern szerepet írt hely összesen embert kötelező file családi web egyben egymás Windows lassan egymást idején annál mondom egyszerre valószínűleg minket anyagi tanár ekkor egyesült szám függ Zoltán anyag század révén király tagjai látogató mutatja család támogatás válasz programok formában bármilyen bennünket azóta múlva eljárás fehér helyezett elektronikus bármely elleni nevét közvetlenül írja használni leginkább tudta kevesebb érkezett önálló szerepel ház várható felett jellegű széles szépen képet oktatási kereskedelmi feladata miközben vendég előbb Bt. sikeres vége valamennyi közvetlen víz megoldás november feladat tetszik lány múlt mögött igénybe Imre had kevésbé alapvető folyamatos dolgot tudod jelenik nélküli elérhető tér látni közt oly hozott egészségügyi rendszerek tudnak héten képek fenti típusú téma melyik végig azoknak önkormányzat különleges szót amelyeket hsz. magasabb mellé veszi érte kéne műszaki magad lap ára szempontból állam többek jellemző mindkét otthon reggel szellemi tőle hamarosan vezetője olasz biztosan könnyű iránt Tamás termék hónap készített intézmény tudunk elmondta használható látom digitális indult kapcsolódó figyelmet cm kiváló vette nálunk többször Microsoft megjelenő területen alakult zenei miután technikai Pál optional biztonsági bizottság magukat függetlenül szempontjából szereplő eddigi kissé mennyire velük gyerekek létezik András nyílt termékek akarja autó állnak tudott verseny kapcsolatot helyes darab ezer budapesti történelmi követő szerződés hozzászólások abból intézmények amennyiben tiszta Lajos nyelv nyújt föl cím május női feltételek hasonlóan adatokat ezelőtt anyagok egyetemi civil eszközök pénz Európa majdnem értem egymással miniszter kezdve gyermek szerzett dolgok rendszert szeretném köszönhetően rész nők terület gép gyerek rendelkezésre látja meleg képesek keres kész gyakorlati feladatok segítséget ugye következtében egyedi online tartani társaság jóval írni rengeteg kérjük semmilyen rendelet Attila körülmények január tegnap önkormányzati szintű gond aktuális pénzt érdekel ideig idegen érvényes időt cikk országban rendszeresen máris DVD vár email súlyos tavaly alacsony szolgáltatás járt ennyi adta szolgáltatások díj amint zene jelentette iskolai tervezett piaci cégek hírek tudsz egyelőre magának december hiba szólt elnök vesz legalábbis számít szóval címmel polgári tevékenység állapotban akiknek nehezen forintot idei aminek használata dolgokat Budapesten Miklós feltétlenül kapcsán konkrét velem indul beteg Gyula írtam gondoltam utáni legfeljebb kapcsolat egységes tartalmazó életét mást képviselő hisz előzetes illeti járó ettől napig augusztus Krisztus március keresztény eltérő lép menni mindössze nincsenek sikerül észre évre

Italiano                    http://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Frequency_lists/Italian1000
 a abbastanza abbia abbiamo accordo acqua ad addio addosso adesso aereo affari agente agli ah ai aiutare aiuto al alcune alcuni all alla alle allo allora almeno alto altra altre altri altrimenti altro amare america amica amici amico amo anch anche ancora andando andare andata andate andato andiamo andrŕ anima anni anno appena aria armi arriva arrivare arrivato arrivederci arrivo ascolta aspetta aspettare aspetti aspetto assolutamente attento attenzione attimo auto avanti aver avere avesse avessi avete aveva avevano avevi avevo avrai avrebbe avrei avresti avrŕ avuto avvocato bagno bambina bambini bambino basta bastardo be beh bel bella bello ben bene benissimo bere bisogna bisogno bocca brava bravo brutto buon buona buonanotte buonasera buongiorno buono c caffč calma cambiare cambiato camera campo cane canzone capelli capire capisci capisco capitano capito capo cara carino caro casa caso causa cavallo cazzo ce cena cerca cercando cercare cercato certo che chi chiama chiamare chiamato chiami chiamo chiaro chiave chiedere chiedo chiesto chiunque ci ciao cibo cielo cinema cinque cioč circa cittŕ ciň clark coi col colonnello colpa colpo com comandante come compagnia comunque con conosce conosci conosco consiglio contento continua conto contro controllo coraggio corpo cos cosa cose cosi cosě crede credere credevo credi credo cristo cui culo cuore cura d da dai dal dall dalla dalle dammi dare dato davanti davvero de deciso degli dei del dell della delle dello denaro dentro detto dev deve devi devo devono di dia diavolo dica dice dicendo diceva dici dico dicono dieci dietro difficile dimenticato dimmi dio dire diritto dirlo dirmi dirti dispiace disse diventare divertente do dobbiamo dollari domanda domande domani donna donne dopo dormire dottor dottore dov dove dovete doveva dovevo dovrebbe dovrei dovremmo dovresti dovuto due durante dŕ e ecco ed eh ehi energia entra entrambi entrare era erano eravamo eri ero esattamente esatto esercito essere fa faccia facciamo faccio facendo faceva facile fai fame famiglia fammi fanno fantastico far farai fare faremo farlo farmi farti farŕ farň fate fatta fatti fatto favore felice fermo festa figli figlia figlio film finalmente finché fine finire finita finito fino fondo forse forte fortuna forza fosse fossi foto fra fratello freddo fretta fronte fu funziona fuoco fuori futuro generale genere genitori gente gentile gesů giocare gioco giornata giorni giorno giovane giro giuro giusto giŕ giů gli glielo grado gran grande grandi grazie grosso gruppo guai guarda guardare guardate guardi guerra ha hai hanno harry henry hey ho i ia idea ie ieri ii il importa importante impossibile in incidente incontro incredibile indietro inglese inizio insieme interessa interessante intorno invece io jack james jim joey john l la laggiů lasci lascia lasciami lasciare lasciato lavorare lavoro le legge lei lettera letto li libero libro ll ln lo lontano loro luce lui lungo lŕ lě m ma macchina madre maestro magari maggiore mai male mamma mandato mangiare mani mano mare maria marito matrimonio mattina me meglio meno mente mentre merda mese mesi messaggio messo mettere metti mezzo mi mia mica michael mie miei migliore milioni minuti minuto mio miss modo moglie molte molti molto momento mondo morire morta morte morti morto mostro motivo mr musica n natale naturalmente nave ne neanche negli nei nel nell nella nelle nello nemmeno nessun nessuna nessuno new niente no noi nome non nostra nostre nostri nostro notizie notte nulla numero nuova nuovo né o occhi occhiata occhio odio oggi ogni oh ok okay oltre onore ora ordine ore ormai oro ospedale ottimo pace padre paese pagare paio papŕ pare parla parlando parlare parlato parli parola parole parte parti partita passare passato passo paura pazzo peccato peggio pena pensa pensando pensare pensato pensavo pensi penso per perche perchč perché perdere perfetto permesso perso persona persone perň pezzo piacciono piace piacere piacerebbe pianeta piano piccola piccolo piedi pieno pistola piu piuttosto piů po poco poi polizia porta portare portato porti porto posizione possa possiamo possibile possibilitŕ posso possono posto poter potere potete poteva potrebbe potrei potremmo potresti potuto prego prende prendere prendi prendo preoccuparti presidente preso presto prigione prima primo probabilmente problema problemi programma pronta pronti pronto proprio prossima prova provare provato punto puoi pure puttana puň qua qual qualche qualcosa qualcuno quale quali qualsiasi qualunque quando quante quanti quanto quasi quattro quei quel quell quella quelle quelli quello quest questa queste questi questo qui quindi r radio ragazza ragazze ragazzi ragazzo ragione rapporto re realtŕ resta restare resto ricevuto ricorda ricordi ricordo riesco rispetto risposta ritardo roba s sa sacco sai sala salute salve sangue sanno santo sapere saperlo sapete sapeva sapevo sappiamo saputo sarai saranno sarebbe sarei saremo sarŕ sarň sbagliato scelta scena scoperto scritto scuola scusa scusi se secondo segreto sei sembra sembrava semplice sempre senso sente senti sentire sentito sento senza sera serio serve servizio servono sette settimana settimane si sia siamo siano sicura sicurezza sicuro siete sig significa signor signora signore signori signorina silenzio sinistra sistema situazione smettila so sogno sola soldi sole soli solito solo soltanto sono sopra sorella sorpresa sotto speciale specie spero spesso spiace squadra sta stai stanno stanza stare stasera stata state stati stato stava stavo stessa stesso stia stiamo sto storia strada strano stronzo stupido su sua subito succede succedendo successo sue sui sul sull sulla sulle suo suoi sě t tante tanti tanto tardi te telefono tempi tempo tenente terra terribile tesoro testa the ti tieni tipo tom torna tornare tornato torno tra tratta tre treno troppo trova trovare trovato trovo tu tua tue tuo tuoi tutta tutte tutti tutto tv uccidere ucciso ufficio uh ultima ultimo un una unica unico uno uomini uomo usare uscire va vada vado vai vale vanno vattene ve vecchia vecchio vede vedere vederti vedi vediamo vedo venga vengo venire venite venuta venuto vera veramente veritŕ vero verrŕ verso vestiti vestito vi via viaggio vicino viene vieni vista visto vita vivere vivo voce voglia vogliamo voglio vogliono voi volete voleva volevo volta volte voluto vorrei vostra vostri vostro vuoi vuol vuole york zio zitto č é ę

slovenčina
http://korpus.sk/attachments/prim%282d%295%282e%290%282f%29frequencies/prim-5.0-public-all-word-top1000.html
aj ak až by či čo do dá ho im ja je ju ku ma mi mu my má na no od on po sa si so sú ťa ti to tu ty tá tí tú už vo vy za zo že Boh Ján KDH SME STV USA aby ako aké aký ale ani asi bez bol byt byť čas cez čím dal dať deň dňa dni dní dom dva dve eur gól hod hry iba ich ide iné iný jej kde keď kto kým len mal mať mňa mne muž mám môj nad nej než nič nie ňom ňou nám nás náš ním oči ona pod pol pre pri pán pár päť raz rok rád sem sme som ste sám súd tak tam tej ten tie tom trh tri tím tým vec veď vie vám vás áno ísť HZDS Ivan Jána SITA TASR bola boli bolo bude budú čaká čase časť času celé celú celý cena cenu ceny chce chcú cien čosi dali dane deti detí dlho dnes doma domu dosť ešte film hneď hoci hrať inak isté istý jeho júla júna keby kedy kole lebo ľudí majú mala mali malo meno mimo moje musí mája málo máme máte môct môže môžu nami naše nech nedá neho nemu nemá nich nimi noci nové novú nový obce opäť osôb otec pani pred prvé prvý rada rade rady rast resp robí roka roku roky ruku ruky ráno sama seba sebe sily skôr slov stal stať stav svet svoj síce súdu taká také taký teda tiež toho tomu toto trhu tvár táto tímu túto tých veci vecí veku veľa viac voči vody vraj vyše však vždy zasa zase únie úrad šesť štát žena ženy žien žije Jozef Pavol Peter akcie akcií akoby alebo aspoň banka banky bodov budem časti často celej cesta ceste cestu cesty chcel čoraz číslo ďalej ďalší desať dieťa dňoch dobre dobré dobrý dodal domov druhý dvaja dvoch dvoma firma firmy hlavu hodín hráči iného iných jasné jeden jedna jedno jednu každý keďže klubu koľko konca korún ktorá ktoré ktorí ktorú ktorý kvôli ľudia marca medzi menej mesta meste mesto miest minút mohla mohli mohlo mohol možno možné musel musia mužov najmä našej nebol nemal niečo nikdy nikto novej nájsť návrh nášho oboch okolo okrem oveľa patrí platí počas počet pocit podľa pomoc potom prečo preto proti prvej prvom práce prácu práva práve právo príde robiť ročný rokmi rokov rámci rôzne sebou slovo slová smrti spolu stala stalo stavu stojí strán stále sveta svete svoje svoju takto takže ťažko tejto tento teraz tieto tisíc tohto toľko tomto totiž treba troch tvrdí týmto ulici včera vďaka večer veľké veľký veľmi videl vlani vláda vlády vojny vtedy vzťah vážne vôbec výkon vývoj výške začal začne zmeny znova znovu zákon zápas úlohu úplne úradu území šancu školy štyri štátu život Európe Európy Košice Martin Prešov apríla budeme celkom celého chceli chvíli chvíľu cieľom členov človek ďalšie domáci dostal dostať druhej druhom finále hlavne hlavou hodiny hovorí hráčov jednej jednom jedným každom koncom krajín ktorej ktorom ktorým lepšie mesiac metrov miesta mieste miesto minulý museli musieť musíme môžeme môžete naopak naozaj navyše našich nebola neboli nebolo nebude nedeľu nemajú nemali nemôže neskôr neviem niekto nielen nového nových období oproti otázku otázky peňazí piatok podiel pohľad pomôcť postup pravda predsa presne priamo pričom pritom prišli prvého prvých príliš radšej rodiny rokoch rýchlo sezóne sezóny služby smerom sobotu správy spôsob strana strane strany stredu svojej svojho svojom svojou svojím systém súťaže takmer takéto trochu tréner týchto týždeň určite urobiť utorok vidieť všetci všetko všetky začala začali začína zatiaľ zmluvy zrejme zákona zápase zápasu záujem získal získať úroveň úrovni štátov žiadne života živote augusta činnosť človeka ďalších divákov dokonca dolárov dostala dostali doteraz druhého hodnoty hovoriť januára jedného každého krajine krajiny ktorého ktorému ktorých ktorými kultúry majetku milióna mladých mnohých možnosť naďalej najviac napokon napriek niekedy náklady občanov obdobie oblasti októbra peniaze percent podobne podporu povedal povedať predtým premiér pretože prišiel problém program projekt prípade rovnako rozdiel rôznych skupina skupiny služieb svojich svojimi systému trénera uviedol vlastne voľbách vrátane väcšina výrazne všetkým znamená základe zároveň štvrtok štyroch Vladimír činnosti domácich dôležité februára financií hľadiska mesiacov miliardy miliónov minister ministra minulého množstvo možnosti nakoniec niekoľko niektoré novembra percenta podarilo politiky pondelok poriadku postupne potrebné povedala predseda predsedu priebehu priestor problémy programu projektu prípadne riaditeľ riešenie rozhodol rozpočtu situácia situácie situáciu skutočne spôsobom storočia súčasťou vyhlásil výsledky výsledok všetkých začiatku Európskej Košiciach Slovenska Slovensko Slovensku Slovenská krajinách minulosti najlepšie napríklad ostatných podmienky porovnaní poslednom prezident približne problémov republiky septembra slovenský stretnutí viacerých vítazstvo začiatkom Bratislava Bratislave Slovenskej budúcnosti informoval informácie informácií jednoducho niektorých obyvateľov parlamentu posledných prezidenta prostredia samozrejme slovenskej spoločnosť stretnutia stretnutie súčasnosti súvislosti predstavuje rozhodnutie skutočnosti slovenského slovenských spoločnosti jednotlivých ministerstva predovšetkým zahraničných zamestnancov pravdepodobne prostredníctvom

Espańol                  http://en.wiktionary.org/wiki/User:Matthias_Buchmeier/Spanish_frequency_list-1-5000
a abajo acerca acuerdo acá adelante adiós adónde afuera agua ah ahora ahí al algo alguien alguna algunas algunos algún allá allí alto amigo amigos amo amor anoche antes aqui aquí arma armas arriba asi así atrás aunque auto ay ayuda ayudar ańo ańos aún bajo basta bastante bebé bien buen buena buenas bueno buenos buscando caballeros cabeza cada cama cambio camino capitán cara carajo carińo casa casi caso cerca chica chicas chico chicos cierto cinco ciudad claro clase coche comer comida como con conmigo conoces conozco contigo contra control corazón correcto cosa cosas cree creer crees creo cual cualquier cuando cuanto cuarto cuatro cuenta cuerpo cuidado culpa cuál cuándo cuánto cállate cómo da dame dar de debe debemos debería deberías debes debo decir deja dejar del demasiado demonios dentro desde después di diablos dice dicen dices dicho diciendo difícil diga digas digo dije dijiste dijo dime dinero dio dios diré disculpe doctor donde dormir dos dr durante déjame día días dólares dónde e eh ei el ella ellos en encontrar entiendes entiendo entonces entrar entre equipo era eran eres es esa esas escucha escuela ese eso esos espera esperando esperar espero esposa esta estaba estabas estado estamos estar estará estas este esto estos estoy estuvo está están estás esté exactamente extrańo falta familia favor feliz fiesta fin final forma fue fuego fuera fueron fuerte fui fácil general genial gente gracias gran grande guerra gusta gustaría gusto ha haber habla hablando hablar había hace hacen hacer hacerlo haces hacia haciendo haga hagas hago han haré has hasta hay haya he hecho hemos hermana hermano hey hice hiciste hija hijo hijos historia hizo hola hombre hombres hora horas hospital hoy hubiera iba idea idiota ido igual importa importante io ir iré jack jamás jefe john joven juego jugar juntos justo la lado las le lejos les lista listo llama llegar lleva lo loco los luego lugar luz madre mal maldita maldito malo mamá manera mano manos mas matar mayor mańana me medio mejor menos meses mi miedo mientras mierda mil minuto minutos mira mis misma mismo momento morir mucha muchachos muchas mucho muchos muerte muerto mujer mujeres mundo murió muy más mí mío nada nadie nave necesita necesitamos necesitas necesito ni ninguna ningún nińo nińos no noche noches nombre nos nosotros nuestra nuestras nuestro nuestros nueva nuevo nunca número o oh ojos ok oportunidad os otra otro otros oye padre padres palabra papá par para parece parte pasa pasado pasando pasar paso pasó paz país pensando pensar pensé peor pequeńa pequeńo perder perdón pero perro persona personas pienso plan poco podemos poder podría podrías podía policía por porque posible pregunta preocupes presidente primer primera primero problema problemas pronto pueblo pueda puede pueden puedes puedo puerta pues punto puta que queda quería quien quiere quieren quieres quiero quizá quizás quién qué razón realidad realmente recuerdo rey rápido sabe sabemos saben saber sabes sabía salir sam sangre se sea seguir segundo seguridad seguro seis semana semanas sentido ser serio será sería seńor seńora si sido siempre siento significa sigue sin siquiera sobre sola solo somos son soy sr sra srta su sucede suerte suficiente supongo supuesto sus sé sí sólo tal también tampoco tan tanto tarde te teléfono tenemos tener tenga tengo tenido tenía ti tiempo tiene tienen tienes tierra tipo toda todas todavía todo todos toma tomar trabajar trabajo trata trato tres tu tus tuve tío tú ud un una unas uno unos usted ustedes va vale vamos van vas vaya ve veces vemos ven venga venir veo ver veras verdad verte ves vete vez vi vida viejo viene vino visto vivir vivo volver voy vuelta vámonos y ya yo él ésta éste última último única único